Två reflektioner från dag två!

Min första reflektion är att Falun rönt en del uppmärksamhet! Flera har varit intresserade av vårt arbete och vi har fått omnämnande från scen! Kul! Verkligen kul!

Bilden visar trevliga Jakob från Inuse som visar upp vår kommunikativa effektkarta som intresserad flera. Den beskriver vad vi ska uppnå för att tillfredsställa behoven som finns. (På grund av GDPR 😉 blir inte bilderna alltid så bra eftersom man inte vill få med vem som helst på bilderna!)

Min andra reflektion är Soleils så tydligt beskrivande skillnader mellan IT-sidan och kommunikationssidan. Det så kallade helvetesgapet.

Det har funnits hos oss också – tro mig! Men vi har tagit oss över det och har ett väl fungerande samarbete till nytta för medarbetare och Falubor! Tillsammans är vi starkare!

3 reaktioner på ”Två reflektioner från dag två!

  1. Hej Niclas!
    Spännande att få följa bloggen och utvecklingsarbetet. Delar du/ni arbetet mer ingående på något ställe, typ en öppen O365-mapp eller något?

    Och en mer specifik fråga: Kan man få kika närmare på den kommunikativa effektkartan? Jag försökte zooma in men gick bet 🙂

    Gilla

  2. Pingback: Vår kommunikativa effektkarta | Falu kommuns nya intranät

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.