Ännu en vecka går mot sitt slut

Veckorna går verkligen fort! Jag tror det beror både på att det är mycket att göra men att det också faktiskt är roliga saker vi håller på med.

Till er som någon gång passerar igenom kommunikationskontorets korridor här i Rådhuset tycker jag ni ska stanna till och kolla in och bläddra i det jag har ställt upp!

Jag försöker också att med jämna mellanrum ta mig tid och kolla in vår effektkarta och läsa allt som finns på den. Sen frågar jag mig själv om vi stöttar de beteenden som beskrivs. Ja jag tycker faktiskt det. Allt går naturligtvis att utveckla och göra bättre, men det känns som vi går på rätt stig åt rätt håll i alla fall!

Har haft möte med med både ekonomikontoret och personalkontoret den här veckan och alla är glada och på nu när det kommer till att fylla intranätet men relevant innehåll.

Vet inte om jag sagt att vi ska använda oss an Funkas struktur för intranät. men det ska vi i alla fall. Det känns skönt att luta sig mot något som är så beprövat. Det är ju faktiskt inte enkom Funka som står bakom den utan det är ju ett stort antal kommuner som jobbar med den.

Även om det mesta som skrivs här på bloggen är av mig Niclas så är ju inte detta projekt en enmansföreställning utan det finns ju både en projektgrupp, styrgrupp och många andra som bidrar. Till er, alla som jobbar inom kommunen för vilka vi bygger intranätet och avslutningsvis er som följer bloggen så vill jag tacka för alla glada hejarop ni kommer med! Det ger energi! Sen vill jag också tacka min rumskamrat Nina som är så grym med alla idéer, kunskap och kloka tankar!

Flera trycksaker som står i en bokhylla.Trycksakerna handlar om webb och intranät.

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.